Ahad, 2 Jun 2013

Susahnyaaa nak fikir beli rumahhhhh



Erm pening la plak fikir bila nak beli umah ni, huhuhu. Tension pun ada. huhuhu. Aku dpt panggilan dari Seri Pajam Developer untuk tgk rumah di Nada Alam, Pajam. Dah tgk harga serta pelan rumah da, siap tgk rumah contoh yang ada kat area situ. Punya la da berkenan smpi dah byr booking RM 3000, last2 cancel plak sbb fikir plak kewangan. hahaha, mmg tensionnnnn.

Sesiapa ada nasihat utk membeli rumah yang semakin hari semakin mahal, interest pun naik, semua la naik. entahhhhh laaaaaaaaaaaaa

3 ulasan:

T-rex Enterprise berkata...

salam,jgn fikir terlalu berat berkenaan rumah,sewa pun bagus tapi plan lah beli tanah dan buat rumah semampunya di masa akan datang.berhutang memang amat menyeksakan.

Minyak Wangi LEREVE HOMME berkata...

Salam En Nadzri, Nada alam nih projek seri pajam kat area mana?

Nadzri Nasir berkata...

Wassalam, saya akhirnya ngaku kalah tarik balik deposi. huhuhu. bila fikir jauh gak. Nada Alam kawasan baru, kalo ikut LEKAS nanti exit PAJAM, mesti ada. projek ni tgh dlm pembinaanan dan akan dibina abis tahun 2015.