Jumaat, 17 Mei 2013

Malaysian Dorado Riders

Assalam semua,

Sudah bersawang blog ni, dah lama tak update. maklum la busy sikit sejak akhir2 ni, semua benda nak kene buat. Macam2 benda dilalui sejak bulan 10 tahun lepas, hingga bulan 5 tahun ni. Dengan urusan rumah tangga, urusan pejabat dan pilihanraya. Tahniah Barisan Nasional, kerana telah mentadbir semula negara dan diharapkan agar dapat menjadikan Malaysia lebih baik. Kepada Pakatan Rakyat, kita cuba lain kalilah. Hehehe.

Dah lama tak cerita pasal Dorado ni, kini pemilik2 Dorado dah buat kelab secara kecil-kecilan dan ride pertama kami ialah ke Tanjung Malim. Kepada pemilik2 Dorado, bolehlah join kami di Malaysian Dorado Riders di Facebook. Saya sertakan gambar2 semasa ride pertama kali.





5 ulasan:

tenku butang berkata...

hai.. salam kenal..

follower ke : 16

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

ActiveX berkata...

Salam,

Saya pun staff TM juga. Nak tanya pasal buat loan dengan TM untuk motor nih. Macam mana nak contact.

Nadzri Nasir berkata...

Wassalam ActiveX,

Nak buat loan TM ok jer, tp kene la permenant dulu n pastu layak buat loan. Isi kat GEMS, tp kalo ActiveX exec boleh la buat loan motor smpi RM 55k tapi kalo non-exec hanya smpi 8k sahaja. Tp jika exec, n masih lagi ada loan kenderaan ngan TM mmg tak dpt la bt loan untuk moto sbb utk exec mmg tak de specific loan utk motor. tp kalo non exec mmg ada specific loan motor 8k rasanya

ActiveX berkata...

Aiseh, dah ada loan kereta. Memang tak layak dah nak beli.

Nadzri Nasir berkata...

Kalo loan kete dah abis bayar, boleh jer apply untuk motor.